Ne spreglejte ...

 • Šolska prehrana - obvestilo

  Spoštovani starši,

  v šolskem letu 2021/2022 je skladno z zakonom o šolski prehrani, ministrica s sklepom določila novo ceno malice, ki znaša 0,90 €. Cena ostalih obrokov se ne spremeni.

  S 1. oktobrom. 2021 šola prehaja tudi na elektronsko odjavo obrokov. Elektronska odjava bo potekala v spletni aplikaciji Lopolis (Prehrana). Starši oz. zakoniti skrbniki boste na svoje elektronske naslove, ki so navedeni v Lopolisu, pravočasno prejeli uporabniško ime in geslo, s katerim boste dostopali do zgoraj navedene aplikacije. Navodila najdete na povezavi.

  Mesec september v Lopolisu vzemite za brezpredmetnega in odjave ta mesec še vedno sporočajte kot do sedaj.

  V izrednih razmerah (npr. onemogočen dostop do spleta), bomo začasne odjave uredili v računovodstvu šole, na podlagi telefonskega klica ali pisnega obvestila na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

  Več ...
 • 1

Teden otroka - Razigran uživaj dan

Osrednja tema letošnjega Tedna otroka je posvečena igrivosti, sproščenosti, ki sta še kako pomembni v teh časih. Preko iger namreč otroci med seboj sodelujejo, se učijo dogovarjanja in prilagajanja, hkrati pa igre krepijo občutek varnosti in pripadnosti skupini. V šoli se zavedamo pomena proste igre, zato bi si želeli, da bi otroci svoj prosti čas preživljali malo manj v virtualnem svetu in več v družbi sovrstnikov na dvoriščih, travnikih ali gozdu.

Igra pa bi morala biti pomembna tudi nam odraslim, vendar ne samo v vlogi staršev oz. učiteljev, ki omogočimo otrokom čas in prostor za tako pomembno dejavnost, ampak kot aktivnim soudeležencem v igri. Prav v ta namen smo na šoli tudi Svetovni dan učiteljev posvetili tej temi. Nekaj razigranih in uigranih utrinkov pa si lahko ogledate v galeriji slik.

 

 

Prijava/odjava uporabnika