Napoved dejavnosti

četrtek, 11. 4. 2024: Babice in dedki, Sovice
torek, 16. 4. 2024: Družinski dan - Miške
sreda, 24. 4. 2024: Družinski dan Palčki

POMEMBNO OBVESTILO

Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARC-COV-2, ki velja od 7. 11. 2021 (Uradni list RS, št. 174/2021) določa, da morajo VSE osebe, ki prihajajo v prostore vzgojno izobraževalnih zavodov in so starejše od 12 let, izpolnjevati pogoj PCT (prebolevniki, cepljeni, testirani), razen starši in druge osebe, ki samo pripeljejo ali odpeljejo otroka v vrtec ali iz vrtca.

Za vse druge prihode v vrtec (obisk logopedinje oz. svetovalne službe, pogovori z vzgojiteljicami, timski sestanki, potniki, ...) pa velja vselej, tudi pogoj PCT, ki se preveri na vstopnih točkah.

V veljavi ostaja tudi obveznost uporabe zaščitne kirurške maske ali maske tipa FFP2 pri gibanju in zadrževanju v vseh zaprtih prostorih našega vrtca in upoštevanje vseh drugih preventivnih ukrepov: razkuževanje rok, ohranjanje varnostne razdalje. Namreč v našem vrtcu dnevno prejemamo obvestila s strani staršev o pozitivnih rezultatih PCR testa.

Zato vas ponovno naprošamo, da se vsi skupaj, starši in zaposleni, držimo zgoraj zapisanega, saj si ne želimo karanten ali celo zaprtja vrtca.

Galerija skupnih dogodkov

Prijava/odjava uporabnika