LITIJSKI TEK 2021

V letošnjem prav posebnem šolskem letu, je tudi Litijski tek organiziran malo drugače. Litijski tek 2021 bo potekal od sobote, 8. maja, do petka, 4.junija 2021, do 12.00. Tek tokrat ne bo tekmovalne narave, njegov cilj bo preteči kar največ kilometrov. K sodelovanju vabimo učence in učenke OŠ Šmartno in učence podružnic.

 TEK OSNOVNOŠOLCEV

Prijave: prijavite se pri športnem pedagogu, pri urah športa, preko sporočila v e-učilnici (učiteljica Anita Pevec Sivka) ali s sporočilom na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V sporočilo zapišete ime in priimek, ter razred.

Učiteljica športa bom vodila evidenco pretečenih metrov vseh zainteresiranih tekačev. Če tečete s katerokoli aplikacijo za tek in rekreacijo, je zaželjeno, da v sporočilu poleg pretečene razdalje dodate še posnetek zaslona aplikacije. Organizatorju teka, ZKMŠ Litija, se ob zaključku tekaške akcije sporoči število pretečenih kilometrov na ravni šole in število sodelujočih, brez imen.

Pravila teka in cilj : sodelujete lahko vsi učenci, ki obiskujete OŠ Šmartno in učenci podružnic, posameznik preteče vsaj 600 metrov.

Cilj na ravni šole OŠ Šmartno je, da skupaj pretečemo najmanj 335 kilometrov.

Vsi sodelujoči prejmete spominsko darilo s strani organizatorja teka, ZKMŠ Litija.

Nagrada je tudi za šolo: vsaka šola iz občine Litija in Šmartno pri Litiji, ki preseže zastavljeni cilj pretečene razdalje (število vseh učencev krat 600m), prejme nagrado v obliki bona za manjši nakup športne opreme.

Več o Litijskem teku 2021 si lahko preberet na spletni strani ZKMŠ Litija LITIJSKI TEK 2021, zavihek RAZPIS.

Prijava/odjava uporabnika