Prometni režim pred šolo

V letošnjem šolskem letu ponovno opažamo povečan promet in posledično gnečo pred šolo v jutranjih urah (pred 8.00) in po 5. šolski uri (po 12.20). Pred glavnim vhodom lahko ustavljajo le šolski avtobusi in prevozniki za dostavo hrane.

Vse starše in skrbnike, ki svoje otroke pripeljejo ali odpeljejo z osebnim prevozom, prosimo, da naj se ne ustavljajo pred glavnim vhodom. Koristijo naj parkirišče na desni strani šole. V ta namen zaposleni na šoli v jutranjem času do 8.10 ne parkirajo na delu zgornjega parkirišča, ki je ob šoli.
Najlepše se zahvaljujemo vsem staršem, ki to že upoštevate, saj tako vsi skupaj pripomoremo k večji varnosti naših otrok v prometu.

Prometni režim pred šolo je bil dogovorjen pred leti. Gre za krožni promet. Uvoz je nasproti picerije Sonček, izvoz pa nasproti bara Mustang. Pri uvozu je tudi talna označba za postajališče za avtobuse, na kateri ni dovoljeno ustavljati osebnim avtomobilom. Omeniti velja tudi, da ta krožni promet ne velja za šolske avtobusne prevoze, ker prihajajo in odhajajo iz različnih smeri ter je njihova okretnost zaradi velikosti zelo zmanjšana.

Sodelujemo v projektih

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Prijava/odjava uporabnika