Pozdrav in sporočilo vzgojiteljic Petelinčkov

Ker se otroci skupaj s starši tako lepo odzivate preko pisem, e-mail sporoči in nam pošiljate fotografije, kako čas preživljate doma, smo se tudi vzgojiteljice Petelinčkov odločile, da vam pošljemo nekaj fotografij, da vidite, kako me preživljamo čas doma. In vsaka ima za vas tudi kratko sporočilo: 

 

Sporočilo vzgojiteljice Bernarde:

"Z Martinom sva okrasila smreko, prebirava praznične pravljice in čakava, da bo novo leto. Čakam tudi to da se vsi skupaj ponovno zdravi srečamo pri Petelinčkih. Vse vas pogrešam. Vaša vzgojiteljica Bernarda"

 

Sporočilo vzgojiteljice Stanke:

"Lepe pozdrave pošiljam vsem Petelinčkom. Upam, da se imate lepo. Jaz veliko časa preživim zunaj s svojo psičko, ki neizmerno uživa na sprehodih. Vsak dan poskrbim tudi za ptice, da imajo hrano v ptičji hišici. Lepo jih je opazovati. Komaj pa čakam, da se spet vidimo. Vzgojiteljica Stanka"

 

Sporočilo vzgojiteljice Katarine: 

"Dragi moji Petelinčki", po vaših pismih in sporočili sem zelo vesela, da se imate lepo doma s svojo družino. Jaz doma pomagam Gašperju in Žigi pri šolanju na daljavo. Skupaj veliko ustvarjamo, se igramo družabne igre, kuhamo in pečemo slaščice in hodimo na daljše sprehode v bližnji gozd. Lepo se imamo doma. Vseeno pa je moja božična želja, da se kmalu spet vidimo v živo pri Petelinčkih in da nadoknadimo zamujeno. Imejte se lepo in ostanite zdravi. Vzgojiteljica Katarina"

 

 

Galerija Petelinčki

Prijava/odjava uporabnika