Ne spreglejte ...

 • Kviz: SLOVENIJA, MOJA DEŽELA

  Dragi učenci, spoštovani starši!

  Ob 30-letnici samostojne države Slovenije smo pripravili za vas nagradni šolski kviz o poznavanju naše domovine, njenih značilnosti, posebnosti in lepot. Vsak teden od 10. maja do 7. junija bo v spletni učilnici DNEVI DEJAVNOSTI dodana povezava do kviza s šestimi vprašanji, povezanimi s petimi naravnimi enotami Slovenije. Pet tednov po šest vprašanj je 30 vprašanj za 30 let naše države.

  Kviz lahko rešujete vsi učenci naše šole in starši – vpišete se z imenom in priimkom ter označite razred (starši kar razred svojega otroka). Prosimo vas, da vsak posamezni del kviza rešite le enkrat.

  V ponedeljek, 21. junija, bomo izžrebali tri dobitnike lepih knjižnih nagrad. Zanje se boste potegovali učenci, ki boste pravilno odgovorili na vseh 30 vprašanj.

  Prijazno vabljeni na popotovanje po naši lepi deželi!

  Več ...
 • 1

Prostovoljstvo

Prostovoljci OŠ ŠmartnoProstovoljsko delo ima na OŠ Šmartno že dolgoletno tradicijo. Zavedamo se namreč, da se skozi prostovoljstvo gradijo dobri medsebojni odnosi, ki so pogoj za zdravo in varno šolo. Skozi aktivnosti prostovoljstva razvijamo in spodbujamo solidarnost, medsebojno spoštovanje, strpnost, enakopravnost, enake možnosti za vse ...
Želimo si, da bi s pomočjo prostovoljskih aktivnosti učencev in drugih prostovoljcev, ki vstopajo v šolski prostor, pripomogli k ozaveščanju, da smo za življenje v naši skupnosti odgovorni vsi ter da lahko vsak posameznik veliko prispeva h kvalitetnejšemu sobivanju.

Prijava/odjava uporabnika