×

Napaka

Error the gallery with an id of: 5567 is not published

Ne spreglejte ...

Kulturna prireditev za starše s čajanko

Danes, 22. 12. 2022, smo na decembrsko druženje povabili naše očete, mamice, bratce in sestrice. Želeli smo njihove obraze okrasiti z nasmehom in v njihova srca prinesti otroško igrivost in praznično veselje.  Želeli smo si, da bi danes skupaj z nami preživeli nekaj nepozabnih trenutkov, da bi vsaj za trenutek pozabili na skrbi in z našimi točkami počasi vstopili v praznični čas.

V  kulturnem programu smo jim predstavili, kaj smo se letos v šoli že naučili pri tem pa nismo pozabili na praznike, ki prihajajo.

Ob dnevu državnosti in enotnosti so jim učenci 3. in 4. razreda povedali deklamacijo Moja domovina je Slovenija, ki so jo sestavili skupaj z razredničarko posebej za današnjo priložnost. Prepevali smo pesmi, se igrali igrice, pripovedovali izštevanke, predstavili govorne nastope, deklamirali in plesali. Seveda za konec ni manjkala niti pesmica Jelenček Rudolf. Z njo smo starše popeljali v božično novoletni čas. Po kulturnem programu smo starše povabili v sosednjo praznično okrašeno učilnico. Tam je bilo vse pripravljeno za čajanko. Manjkalo ni niti sladkih domačih dobrot, ki so jih za današnje druženje pripravili starši. Najlepša hvala vsem staršem za sladka presenečenja.

Čas božično novoletnih praznikov je resnično čaroben čas. Današnje druženje smo zaključili z mislijo:

Sreča se skriva v drobnih stvareh,

v toplem dotiku,

prijazni besedi,

v otroških očeh …

 Uživajte srečo v prihajajočem letu in naj bo novo leto pretkano s prijetnimi presenečenji in radostnimi trenutki.

 

 

Sodelujemo v projektih

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Prijava/odjava uporabnika