Ne spreglejte ...

 • Donacija dela dohodnine za šolski sklad OŠ Šmartno

  Spoštovani.

  tudi v letošnjem letu lahko državljani Republike Slovenije namenijo del donacije dohodnine v šolski sklad (do 0,3%). Če svojega dela donacije dohodnine, ki je v celoti 1%, še niste namenili drugim upravičencem vas prosimo, da jo namenite našemu šolskemu skladu.

  Zahtevo lahko oddate elektronsko na naslovu https://edavki.durs.si ali izpolnite priloženi obrazec, ki ga oddate razredniku. V šoli bomo zbrali vse vloge in jih posredovali na FURS.

  Obrazce v papirni obliki lahko učenci prevzamejo tudi v tajništvu šole.

  Do vloge za oddajo zahtevka za donacijo dela dohodnine in do več informacij o šolskem skladu OŠ Šmartno lahko dostopate na tej povezavi.

  Več ...
 • 1
 • 2

TD-Sreča v nesreči

V soboto, 30. 9. 2023, je bilo za učence posebno dopoldne, saj so ga preživeli v šoli, kjer se je veliko dogajalo. Odvijal se je tehniški dan z naslovom Sreča v nesreči. Dan smo začeli na PŠ Štangarske Poljane, kjer so nas obiskali gasilci PGD Štangarske Poljane. Spoznavali smo delo gasilcev in obnovili znanje o klicu na pomoč na številko 112. Zaslišali smo sireno, ki je oznanjala, da se je treba hitro umakniti iz šolskih prostorov. Ohranili smo mirno kri, a je šlo k sreči samo za vajo evakuacije. Gasilcem PGD Štangarske Poljane se zahvaljujemo za obisk.

Dopoldne smo nadaljevali na matični šoli oziroma njeni neposredni okolici, kjer so se predstavile službe, ki nam pomagajo v različnih nesrečah. Predstavili so se nam gasilci iz lokalnih društev, policisti s Policijske postaje Litija skupaj s policistom-vodnikom psov, katerega psička je pritegnila veliko pozornosti, ekipa prve pomoči skupaj z nujno medicinsko pomočjo Zdravstvenega doma Litija, gorska reševalna služba iz Litije ter vojska.

Preživeli smo prijetno in hkrati poučno sobotno dopoldne, ki nam bo sigurno ostalo v lepem spominu.

Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika