×

Napaka

Error the gallery with an id of: 5429 is not published

Ne spreglejte ...

  • Ponudba in način izbora obveznih in neobveznih izbirnih predmetov v 2. in 3. triletju OŠ

    Spoštovani starši in učenci!

    Tudi letos bo izbor izbirnih predmetov za šolsko leto 2024/2025 v celoti potekal v spletni aplikaciji Lopolis, in sicer v zavihku Predmeti/Dejavnosti. Prijave bodo odprte od 27. 3. 2024 do 5. 4. 2024.

    Do izbirnega postopka lahko dostopate le starši učencev, in sicer z uporabniškim imenom in geslom ki velja za prijavo in odjavo na šolsko prehrano (navodila se nahajajo na šolski spletni strani pod rubriko "Navodila za delo"). V primeru izgubljenih ali pozabljenih vpisnih podatkov (uporabniško ime, geslo), se obrnite na učitelja Andreja Hauptmana (stik). 

    Vabimo vas, da si skupaj z otrokom natančno preberete e-brošure, v katerih se nahajajo podrobnejša navodila za izbor izbirnih predmetov ter opise posameznih predmetov.

    Več ...
  • 1
  • 2

MESEC OKTOBER ...

Prva polovica meseca oktobra je bila na naši šoli pevsko in plesno obarvana. Nastopali smo na srečanju starejših občanov v Jelši - v gostilni "Pri Rozi". Od članov RK Velika Kostrevnica je vsak izmed nas prejel mamljivo darilce. 

Ta teden nas je v torek zjutraj obiskala medicinska sestra iz ZD Litija in nam demonstrirala pravilno umivanje zob. Ker je oktober mesec požarne varnosti, sta nas isti dan obiskala tudi gasilca iz PGD Velika Kostrevnica. Poučila sta nas o pravilnem ravnanju z baterijami v različnih pripomočkih in napravah, nevarnostih le teh ter nam ob številnih vprašanjih predstavila svoje delo. Izvedli smo požarno vajo in ob njunem signalu hitro zapustili šolske prostore. Na igrišču smo si podrobno ogledali tudi njihovo vozilo in vse pripomočke, ki jih gasilci potrebujejo pri svojem delu. 

Za te prijetne trenutke in nove izkušnje se vsem lepo zahvaljujemo.

Sodelujemo v projektih

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Prijava/odjava uporabnika