Ne spreglejte ...

  • Obvestilo za starše - govorilne ure na matični šoli

    Spoštovani starši,

    v naslednjem tednu bodo govorilne ure. Prijavite se lahko do ponedeljka, 13. 5. 2024, do 14. ure.

    Prijava na govorilne ure k učiteljem je možna v spletni učilnici s pomočjo uporabniških podatkov za AAI račun. Podatke za račun so učenci prejeli v šoli (učenci imajo nova gesla!). Povezava do navodil za prijavo na govorilne ure se nahaja na šolski spletni strani v desnem kotu zgoraj. V primeru, da so vsi termini pri določenem učitelju v tem mesecu zasedeni, vi pa bi nujno želeli govoriti s tem učiteljem, mu to sporočite na njegov e-naslov. Dogovorila se bosta za dodaten termin.

    Sodelovali boste lahko tudi z drugimi strokovnimi delavci. Vsi e-naslovi so objavljeni na spletni strani šole (O šoli → Zaposleni → Strokovni delavci).

    OŠ Šmartno

    Več ...
  • 1

Tržnica srednjih šol in lokalnih podjetij

Samo spremembe so stalnica v naših življenjih. Tako smo letošnjo srednješolsko tržnico dopolnili še s predstavitvijo lokalnih podjetij ter slovensko vojsko kot posebno gostjo. Ves dogodek smo preselili v športno dvorano, kar so pohvalili tudi naši obiskovalci.

Ponovno so lahko starši in učenci dobili odgovore na mnoga vprašanja v zvezi s srednješolskimi programi, se seznanili z možnostmi štipendiranja in opravljanja praktičnega usposabljanja pri delodajalcih v našem lokalnem okolju, strokovne delavke šole pa smo bile vesele predvsem velikega obiska. Vse to nam zagotovo ne bi uspelo brez odlične ekipe, predvsem imamo v mislih naše učence prostovoljce ter tudi tehnične delavce, ki so pomagali pripraviti prostor in sprejemati naše goste, da so se ti počutili pri nas dobrodošli.

Se zopet srečamo ob letu osorej.

 

Sodelujemo v projektih

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Prijava/odjava uporabnika