Ne spreglejte ...

 • PONUDBA IN NAČIN IZBORA IZBIRNIH PREDMETOV V 2. IN 3. TRILETJU OSNOVNE ŠOLE

  Spoštovani starši in učenci!

  Tudi letos bo izbor izbirnih predmetov za šolsko leto 2023/2024 v celoti potekal v spletni aplikaciji Lopolis, in sicer v zavihku Predmeti/Dejavnosti. Prijave bodo odprte od 22. 3. 2023 do 3. 4. 2023.

  Do izbirnega postopka lahko dostopate le starši učencev, in sicer z uporabniškim imenom in geslom ki velja za prijavo in odjavo na šolsko prehrano (navodila se nahajajo na šolski spletni strani pod rubriko "Navodila za delo"). V primeru izgubljenih ali pozabljenih vpisnih podatkov (uporabniško ime, geslo), se obrnite na Andreja Hauptmana (stik). 

  Vabimo vas, da si skupaj z otrokom natančno preberete e-brošure, v katerih se nahajajo podrobnejša navodila za izbor izbirnih predmetov ter opise posameznih predmetov.

  Več ...
 • 1

Športni dan-drsanje

V petek, 6. 1. 2023, smo imeli učenci PŠ Štangarske Poljane športni dan. Odpeljali smo se na drsališče v Domžale. Preoblekli smo se v smučarska oblačila, nato nas je učitelj Rok na sosednjem igrišču ogrel. Komaj smo čakali, da dobimo vsak svoj par drsalk. Nadeli smo si čelade in najprej poskušali drsati po ledu v čevljih. Sledilo je navajanje na gibanje z eno drsalko, ter končno tudi z obema. Šlo nam je zelo dobro. Komur je gibanje po ledu povzročalo malce težav, je na pomoč priskočil pingvinček, za katerega se je lahko držal. Ob drsališču smo tudi pomalicali in se pogreli s čajem, nato pa nadaljevali z drsanjem. Ob koncu športnega dne smo bili premočeni od glave do nog, malo zaradi padcev, predvsem pa, ker smo tako uživali ob drvenju po ledu.

Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika