Napoved dejavnosti

torek, 30. 11. 2021: Pogovorne minutke - Polhki
torek, 30. 11. 2021: Pogovorne urice Javorčki
četrtek, 2. 12. 2021: Pogovorne urice Javorčki
sobota, 1. 1. 2022: Novo leto
torek, 8. 2. 2022: Slovenski kulturni praznik

POMEMBNO OBVESTILO

Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARC-COV-2, ki velja od 7. 11. 2021 (Uradni list RS, št. 174/2021) določa, da morajo VSE osebe, ki prihajajo v prostore vzgojno izobraževalnih zavodov in so starejše od 12 let, izpolnjevati pogoj PCT (prebolevniki, cepljeni, testirani), razen starši in druge osebe, ki samo pripeljejo ali odpeljejo otroka v vrtec ali iz vrtca.

Za vse druge prihode v vrtec (obisk logopedinje oz. svetovalne službe, pogovori z vzgojiteljicami, timski sestanki, potniki, ...) pa velja vselej, tudi pogoj PCT, ki se preveri na vstopnih točkah.

V veljavi ostaja tudi obveznost uporabe zaščitne kirurške maske ali maske tipa FFP2 pri gibanju in zadrževanju v vseh zaprtih prostorih našega vrtca in upoštevanje vseh drugih preventivnih ukrepov: razkuževanje rok, ohranjanje varnostne razdalje. Namreč v našem vrtcu dnevno prejemamo obvestila s strani staršev o pozitivnih rezultatih PCR testa.

Zato vas ponovno naprošamo, da se vsi skupaj, starši in zaposleni, držimo zgoraj zapisanega, saj si ne želimo karanten ali celo zaprtja vrtca.

Razgibano v novo šolsko leto

V soboto, 25. septembra, je v Šmartnu potekal športno kulinarični dogodek z naslovom Razgibano v novo šolsko leto. Na travniku pri kulturnem domu smo s pomočjo Orehovega gaja, Javnega zavoda Bogenšperk in zaposlenih vrtca pripravili gibalne dejavnosti za predšolske otroke in šolarje iz celotne občine. Zbrane je pozdravil in nagovoril župan občine Šmartno pri Litiji, ki se je zahvalil vsem licitatorjem novoletnih smrečic, ki so finančno omogočili izvedbo sobotnega dopoldneva.

Na dogodku pa ni manjkalo niti kulinarične ponudbe. Sladkanje s krofi in vaflji je nasitilo lačne in utrujene obiskovalce.

Tudi ponudba lokalnih ponudnikov domačih proizvodov je bila pestra.

Obiskovalci so bili enotnega mnenja, da so tovrstne priložnosti za otroke in starše v Šmartnu zelo zaželjene.

 

Zopet skupaj v vrtcu

Dragi otroci!

Naj vas na pragu vrtca letos pozdravi RADOVEDNOST,
naj vas prijazne vzgojiteljice poškropijo z NASMEHOM
in prijatelji  pričakajo z veliki OBJEMI.

NAJ BO TO LETO,
ki bo v vašem srcu zapisano
za celo življenje s SPOMINI.
Tistimi lepimi in nepozabnimi.

                                                                                                                                                           Mojca Dragar, pomočnica ravnatelja

 

 

Obvestilo za starše novo vpisanih otrok

Spoštovani starši.

Obveščam vas, da bodo vse vzgojiteljice, ki bodo sprejele novo vpisane otroke, najkasneje do 15. julija navezale stik z vami ali po navadni pošti, preko elektronske pošte ali po telefonu. Letos na oglasnih deskah ni seznamov otrok.

Galerija skupnih dogodkov

Prijava/odjava uporabnika