Ne spreglejte ...

 • Zbiranje starega papirja

  Spoštovani krajani!

  Učenci 9. razreda OŠ Šmartno bomo v tednu od ponedeljka, 2. 10., do petka, 6. 10. 2023, zbirali STAR PAPIR. Prosimo vas, da odpadni papir, zvezan v svežnje, odložite pred vhod svoje hiše ali stanovanja. Prosimo vas, da ne prilagate kartona, saj le-ta zniža ceno zbranemu papirju. Veseli pa bomo, če ga boste pripeljali pred šolo, in sicer k vhodu v športno dvorano (nasproti igrišča oz. strelskega doma), kjer bo stal kontejner. Če imate večjo količino papirja, nam sporočite in organizirali bomo šolski prevoz.

  HVALA!                                                          9. a, b in c ter razredničarke

  Več ...
 • 1
 • 2
 • 3

Objave učiteljic PŠ Velika Kostrevnica

Talne igre

Na šolskem dvorišču so v tem tednu zaživele nove družabne ter poučne talne igre, s pomočjo katerih bo naše preživljanje "šolskega" časa še aktivnejše in zabavnejše. Veseli smo, da bomo ob žabi Regici in lokvanjih lahko vadili števila do 20, se ob gosenici Skokici igrali razne besedne igre ter se sprostili in razgibali ob igrah Ristanc in Twister. Za klepet in počitek nam bo služila nova lesena mizica s stoli.

Za čudovito in barvito naslikane talne igre se zahvaljujemo učiteljici Brigiti, Tamari in Darji ter vsem četrtošolkam, ki so pridno pomagale pri barvanju iger. 

JUHUHU, POMOČ JE TU!

V soboto so nas v šoli že zjutraj obiskali gasilci PGD Velika Kostrevnica. Predstavili so nam svoje delo in nas seznanili z usterznim obnašanjem v različnih nevarnih življenjskih situacijah. Skupaj smo uspešno izvedli evakuacijsko vajo. Ob zvočnem signalu smo hitro zapustili šolske prostore ter si...


Nove pridobitve na šoli

V mesecu septembru smo na naši šoli dobili ponjavi za pokrivanje peskovnikov, kateri smo plačali z denarjem iz našega šolskega sklada ter novi košarkaški tabli, ki nam jih je omogočila oziroma dobavila Občina Šmartno. Pri montaži košev so nam priskočili na pomoč člani ŠD LIK - Matevž Lokar, Uroš...


Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika