×

Napaka

Error the gallery with an id of: 5893 is not published

Ne spreglejte ...

  • Ponudba in način izbora obveznih in neobveznih izbirnih predmetov v 2. in 3. triletju OŠ

    Spoštovani starši in učenci!

    Tudi letos bo izbor izbirnih predmetov za šolsko leto 2024/2025 v celoti potekal v spletni aplikaciji Lopolis, in sicer v zavihku Predmeti/Dejavnosti. Prijave bodo odprte od 27. 3. 2024 do 5. 4. 2024.

    Do izbirnega postopka lahko dostopate le starši učencev, in sicer z uporabniškim imenom in geslom ki velja za prijavo in odjavo na šolsko prehrano (navodila se nahajajo na šolski spletni strani pod rubriko "Navodila za delo"). V primeru izgubljenih ali pozabljenih vpisnih podatkov (uporabniško ime, geslo), se obrnite na učitelja Andreja Hauptmana (stik). 

    Vabimo vas, da si skupaj z otrokom natančno preberete e-brošure, v katerih se nahajajo podrobnejša navodila za izbor izbirnih predmetov ter opise posameznih predmetov.

    Več ...
  • 1
  • 2

Zaključek bralne značke

V torek, 9. 5. 2023, smo se z učenci PŠ Štangarske Poljane udeležili zaključka bralne značke na matični šoli. Vsi učenci so skozi celotno šolsko leto pridno brali, zato smo se z veseljem podali na pot. Današnji dan je bil res poseben, saj smo se najprej poigrali na velikem otroškem šolskem igrišču v Šmartnem. Tam smo pojedli tudi malico in se v »ta veliko« šolo odpravili na predstavo.

Ob letošnjem zaključku bralne značke smo si ogledali čudovito predstavo učencev PŠ Velika Kostrevnica z naslovom Branje je potovanje. Učenci so nas preko plesa, deklamacij, pesmi in iger vlog popeljali skozi različne pravljice in filme. Poleg Rdeče kapice, Sneguljčice in mnogo drugih likov iz pravljic in filmov je poseben vtis na učence naredil ples Harry Potter.

Ob koncu predstave so se učenci strinjali, da je BRANJE  res prav ČUDOVITO POTOVANJE!

 

Sodelujemo v projektih

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Prijava/odjava uporabnika