×

Napaka

Error the gallery with an id of: 5121 is not published

Ne spreglejte ...

  • Obvestilo za starše - govorilne ure na matični šoli

    Spoštovani starši,

    v naslednjem tednu bodo govorilne ure. Prijavite se lahko do ponedeljka, 13. 5. 2024, do 14. ure.

    Prijava na govorilne ure k učiteljem je možna v spletni učilnici s pomočjo uporabniških podatkov za AAI račun. Podatke za račun so učenci prejeli v šoli (učenci imajo nova gesla!). Povezava do navodil za prijavo na govorilne ure se nahaja na šolski spletni strani v desnem kotu zgoraj. V primeru, da so vsi termini pri določenem učitelju v tem mesecu zasedeni, vi pa bi nujno želeli govoriti s tem učiteljem, mu to sporočite na njegov e-naslov. Dogovorila se bosta za dodaten termin.

    Sodelovali boste lahko tudi z drugimi strokovnimi delavci. Vsi e-naslovi so objavljeni na spletni strani šole (O šoli → Zaposleni → Strokovni delavci).

    OŠ Šmartno

    Več ...
  • 1

Športni dan - pohod

V sredo, 11. 5. 2022, smo se v lepem sončnem vremenu odpravili na pot proti vasi Primskovo. Pot nas je naprej vodila navzdol po strmem hribu. Po poti skozi gozd smo opazovali harmonijo pomladnih odtenkov zelenih barv in poslušali ptičje petje. V dolini smo najprej obiskali dom sošolca Tomaža, nato pa smo se ustavili še pri domu Klare in Sare. Pot nazaj do šole je bila za učence malo večji zalogaj saj je vodila ves čas navzgor. Utrujeni in premočeni smo prisopihali do šole.

Sodelujemo v projektih

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Prijava/odjava uporabnika