Ne spreglejte ...

 • PONUDBA IN NAČIN IZBORA IZBIRNIH PREDMETOV V 2. IN 3. TRILETJU OSNOVNE ŠOLE

  Spoštovani starši in učenci!

  Tudi letos bo izbor izbirnih predmetov za šolsko leto 2023/2024 v celoti potekal v spletni aplikaciji Lopolis, in sicer v zavihku Predmeti/Dejavnosti. Prijave bodo odprte od 22. 3. 2023 do 3. 4. 2023.

  Do izbirnega postopka lahko dostopate le starši učencev, in sicer z uporabniškim imenom in geslom ki velja za prijavo in odjavo na šolsko prehrano (navodila se nahajajo na šolski spletni strani pod rubriko "Navodila za delo"). V primeru izgubljenih ali pozabljenih vpisnih podatkov (uporabniško ime, geslo), se obrnite na Andreja Hauptmana (stik). 

  Vabimo vas, da si skupaj z otrokom natančno preberete e-brošure, v katerih se nahajajo podrobnejša navodila za izbor izbirnih predmetov ter opise posameznih predmetov.

  Več ...
 • 1

Pustno rajanje

Na pustni torek smo se učenci PŠ Primskovo udeležili Otroškega karnevala v Športni dvorani Litija. Tam se  je zbralo veliko pustnih šem iz okoliških šol in vrtcev. V pustni povorki smo skupaj z Tačkom in Litkom korakali po dvorani in  si drugega dobro ogledali. Bili smo res zanimive in raznolike maškare. Nato smo z navdušenjem spremljali čarovnika  Mareta Čareta pri njegovih trikih in zaplesali z animatorko Aleksandro Košir. Po končanem programu smo se posladkali s krofom in sokom.

Po rajanju smo se sprehodili še po mestnem jedru in pregnali zimo.

Sodelujemo v projektih

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Prijava/odjava uporabnika