×

Napaka

Error the gallery with an id of: 5408 is not published

Ne spreglejte ...

  • Ponudba in način izbora obveznih in neobveznih izbirnih predmetov v 2. in 3. triletju OŠ

    Spoštovani starši in učenci!

    Tudi letos bo izbor izbirnih predmetov za šolsko leto 2024/2025 v celoti potekal v spletni aplikaciji Lopolis, in sicer v zavihku Predmeti/Dejavnosti. Prijave bodo odprte od 27. 3. 2024 do 5. 4. 2024.

    Do izbirnega postopka lahko dostopate le starši učencev, in sicer z uporabniškim imenom in geslom ki velja za prijavo in odjavo na šolsko prehrano (navodila se nahajajo na šolski spletni strani pod rubriko "Navodila za delo"). V primeru izgubljenih ali pozabljenih vpisnih podatkov (uporabniško ime, geslo), se obrnite na učitelja Andreja Hauptmana (stik). 

    Vabimo vas, da si skupaj z otrokom natančno preberete e-brošure, v katerih se nahajajo podrobnejša navodila za izbor izbirnih predmetov ter opise posameznih predmetov.

    Več ...
  • 1
  • 2

DELO V OPB

V mesecu septembru in oktobru smo ustvarjali strašilkote, pošastkote in barvali kamenčke. Strašilkoti so glave strašil, nekateri zabavni, nekateri smešni in nekateri veseli. Pošastkoti pa so nastali iz papirja, v obliki stožcev z različnimi dodatki. Ker smo EKO šola smo barvali tudi kamenčke za na grobove.

V sredo smo imeli kostanjev piknik. Na pikniku smo pripravili različne igre, proste igre, športne postaje podobne Exatlonu in ustvarjalne dejavnosti. Imeli smo tudi peko kostanja in odličen sok. Vsako nalogo na postajah smo opravili 5x, potem smo si dali štampiljko. Ko smo zbrali vse štampiljke, smo dobili nagrado - bonbon. 

Tjaši je bil najbolj všeč pečen kostanj, Gaji pa so bile všeč športne postaje in tudi pečen kostanj.

Tjaša Černe in Gaja Knez 4.r

Sodelujemo v projektih

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Prijava/odjava uporabnika