Metuljčki

Naslov: Za Povrtmi 6, 1275 Šmartno pri Litiji
Starost otrok: 3-4 let
Telefon: 01 8987 325
Vzgojiteljica: Jasmina Pajk
Pomočnica vzgojiteljice: Bojana Markovič

Metuljčki v decembru

Metuljčki smo v decembru okrasili smrečico z okraski, katere so otroci izdelali doma skupaj s starši. Otroci so jo ponosno sami okrasili. 

Nadaljevali smo s predstavitvijo najljubše knjige iz metuljčkove bralne vreče, kar dvakrat obiskali telovadnico, prepevali pesmi o dedku Mrazu in snežinkah, čeprav zunaj ni bilo snega.

Zadnji dan pred počitnicami, smo si pričarali praznično vzdušje ob plesu, igri, sladkanju ter druženju z otroki skupine Polžki in Miške. Ta dan je prevladovala rdeča barva. Tudi dedek Mraz ni pozabil na nas in nas je presenetil z  novimi igračami.

Metuljčki v oktobru

Mesec oktober se je začel s tednom otroka, katerega tema letos je bila "Skupaj nam je dobro." Temo smo povezali s prijateljstvom in učenjem o tem, kako biti prijazen drug do drugega. Teden smo popestrile z menjavo igralnic. Metuljčki smo se šli igrat v igralnico Polžki. Pripravili smo si kotiček...


Metuljčki v septembru

Metuljčki smo se v septembru veliko igrali v naši novi igralnici. Spoznavali smo kotičke, igrače ter seveda otroke, ki so se na novo priključili skupini. 

Himna naše skupine je postala otroška pesmica "Metuljček Cekinček". 

Da nam bo vsem skupaj v vrtcu lepo, so otroci ponovili nekaj vrtčevskih...


Galerija Metuljčki

Prijava/odjava uporabnika