Petelinčki

Naslov: Ustje 18, 1275 Šmartno pri Litiji
Starost otrok: 5-7 let
Telefon: 01 8987 772
Vzgojiteljica: Lučka Prašnikar
Pomočnici vzgojiteljice: Jolanda Fele, Stanka Koprivnikar

Športno obarvan sončen petek

Skupaj s skupino Pikapolonic smo se odločili, da petkov sončen dan izkoristimo za daljši pohod. Opremili smo se z nahrbtniki, se primerno obuli in oblekli ter se odpravili na okoliški hrib. Za pot smo si izbrali relacijo Vrtec Ciciban - Grmače - Roje in se vrnili nazaj v vrtec ravno na kosilo. Na začetku pohoda nas je nekaj časa spremljala megla, ko pa smo prispeli na vrh, kjer se razprostira prečudovit pogled na Šmartno, nas je pričakalo sonce. Otroci so se skupaj poigrali, raziskovali naravo in si nabrali vitamina D, nato pa smo se vrnil nazaj proti vrtcu.

 

">FOTO

Obisk čebelarja (Tradicionalni slovenski zajtrk)

V okviru dejavnosti Slovenskega tradicionalnega zajtrka smo skupaj s skupinama Pikapolonice in Čebelice na obisk povabili okoliškega čebelarja, čigar med smo jedli prav za zajtrk. 

Predstavil nam je poklic čebelarja, predvsem pa je odgovoril na vsa radovedna vprašanja otrok. Otroci so imeli...


Obisk doma Tisje

Danes smo z otroki iz skupine Petelinčki obiskali dom Tisje. Tamkajšnje stanovalce in zaposlene smo razveselili s krajšim nastopom. Zapeli smo jim nekaj pesmic in zaplesali. Nato smo skupaj zarajali in si izmenjali nekaj lepih besed. Sklenili smo, da nas kmalu v našem vrtcu obiščejo tudi...


Galerija Petelinčki

Prijava/odjava uporabnika